Premium tukipalvelut

Kaspersky Premium -puhelintukipalvelut eivät ole saatavilla kaikilla alueilla. Voit käyttää Premium-tukipalveluita vain maksullisella tilauksella.

Premium-tuen mukana saat lisäsuojaa ja mutkattomuutta, mukaan lukien etuoikeutetun pääsyn, asiantuntevat asennuspalvelut, virustarkistuksen ja -poiston sekä tietokoneen kunnon tarkistuksen.

Asiantuntevat asennuspalvelut

Jos koneellasi ilmenee asennusongelmia, voit aina soittaa meille ja Kasperskyn asiantuntija tukee sinua etäyhteyden ja voi:

Priorisoitu tukipalvelu

Etuoikeutettu pääsy premium-tukiedustajaan puhelimitse tai chatin kautta. Asiakkaiden puhelut ovat etusijalla (ohita jono). Chat-ohjelma sisältää etätukiominaisuuksia.

Etä-IT-palvelut

Yhden painalluksen pääsy chattiin premium-tukiedustajan kanssa sekä rajoittamaton etätuki. Rentoudu ja anna meidän hoitaa ongelmat!

Asiantunteva virustarkistus ja virusten poisto

Ammattimainen virusten ja vakoiluohjelmien poisto miltä tahansa Windows-laitteelta, jolle on asennettu Kaspersky-sovellus.

PC:n toimintakunnon tarkistuspalvelut

Kuntotarkistuksen aikana asiantuntijamme suorittavat useamman pisteen tarkistuksen varmistaakseen laitteen korkeimman mahdollisen suojaustason ja suorituskyvyn.

Voit käyttää Kaspersky Premium -tukipalveluita soittamalla sen maan puhelinnumeroon, jossa ostit Kaspersky Premium -tilauksen.